Категория: Гайки за задни капаци на стартер Replacement for:
  d. [ mm ] : M5x0.8, T. [ mm ] : 4.80, O.D [ mm ] : 11.50
  Категория: Гайки за задни капаци на стартер Replacement for:
  O.D [ mm ] : 23.20
  Категория: Гайки за задни капаци на стартер Replacement for:
  d. [ mm ] : M5x0.8, T. [ mm ] : 5.00
  Категория: Гайки за задни капаци на стартер Replacement for: